Суспільство

«Лада» суверенних сепаратистів «настояла» на штрафмайданчику пару тисяч гривень

Поки всі ловлять одну машину «суверенних», проклинаючи поліцію за безхарактерність і за те, що вона відпускає автівки без державної реєстрації, патрульні можуть на це заперечити – не всіх.

Усі пам‘ятають гучну квітневу історію, про неї писали мало не всі засоби масової інформації України: патрульна поліція Чернігова затримала дві машини з дивними номерами.

Вибухнув скандал: мовляв, містом посеред білого дня їздять авто, які належать відомим сепаратистам – Його Величності Государю Титульного Суверенного Народу України. Дві уживані легкові автівки, що вже кілька років їздили містом без реєстрації та належної процедури розмитнення, належали двом чернігівцям: 51-річному Віктору Рибалочку (який називав себе агентом з боротьби з економічною злочинністю) та 48-річному Олександру Толстому (начебто військовому консулу Його Величності Государя Титульного Суверенного Народу України).

Але невдовзі після гучного затримання авто, знову ж таки зі скандалом, відпустили зі штрафмайданчика. Як з‘ясувалося згодом, без права керувати ними. Але власники авто знехтували цим правилом. Тож невдовзі одну з машин знову затримали – в районі Річпорту.

Це звичайна темно-синя «Лада», до того ж практично «пенсійного віку». Вона і донині стоїть на штрафмайданчику. Доказом цього є отримані нами з власних каналів фото, зроблені днями на штрафному майданчику за адресою провулок Вокзальний, 17. На штрафмайданчику ця автівка перебуває вже більше місяць. До речі, кожен день простою коштує 24 грн за добу, а перший тиждень найдорожчий: по 120 грн за добу. І це ще без послуг евакуатора.

Тому вже впевнено можна сказати: «канікули» цієї простенької «Лади» вже обійшлися її власнику в пару тисяч гривень. І лічильник досі рахує…

А ще ж податкова та митники не сказали свого вагомого слова…Тому пропагування сепаратизму, зокрема з допомогою власного авто, – вчинок точно не з дешевих.

Ще статті по темі

Back to top button