Суспільство

LEGO офіційно оголосив випуск нового набору Grand Piano

Команда данського бренду LEGO вперше за довгий час оголосила про випуск нового набору Grand Piano для дорослих. Це один з найскладніших комплектів, які випускала компанія.

Найскладніший набір для дорослих

Фанати бренду очікували понад рік, перш ніж дізнались про реалізацію цього грандіозного шедевра. Рояль потрапив до списку LEGO Ideas у 2018 році. Більше, ніж рік команді виробника знадобилось, щоб розглянути цю ідею, і ось нарешті він затверджений.  Його випуск очікується 1 серпня. Ціна набору LEGO Ideas Grand Piano становитиме $349,99 США — про це говориться в офіційному прес-релізі компанії.

Це один із безлічі наборів LEGO 18+, призначених для дорослих шанувальників конструктору. Завдяки естетиці, витонченим особливостям та ступеню складності подібні «іграшки» підкорили не одну людину. В наборі Grand Piano дизайнерам LEGO Ideas вдалося додати музику за допомогою додатка Powered Up, пов’язаного з двигуном рояля. Музика надходитиме з самого додатка, надаючи в режимі реального часу інтерфейс для управління двигуном, і навпаки.

Шанувальники бренду зможуть побудувати витончену версію концертного рояля, на якій можна насправді грати музику. Іграшка відтворить дію кожної клавіші, матиме педаль, що рухається, та автентичні деталі, такі як кришка, що відкривається, і відкрита підвіска. Мотор вмикатиметься по бажанню, якщо потрібно зіграти музику. Для цього також потрібно обрати програвання у безкоштовному додатку, щоб відтворювати ноти самостійно або активувати автовідтворення та просто слухати одну з чотирьох представлених пісень.

LEGO — подарунок для тих, хто любить працювати руками

Набори LEGO для дорослих — це справді особливий подарунок для себе, музиканта, піаніста чи творчої особистості. Комплект складається з 3662 деталей та підійде тим, хто любить створювати шедеври власними руками. До того ж, складання конструктору знижує рівень стресу.

Розмір збудованого піаніно становитиме 22,5 см, 30,5 см і 35,5 см в глибину. Готова конструкція стане стильною прикрасою будинку чи робочого місця. Щоб увімкнути функцію самостійного відтворення на роялі, вам знадобиться 6 батарейок AAA. Бренд підготував чіткі вказівки, які допоможуть будувати впевнено і справді насолоджуватися процесом, навіть новачкам. Також до набору додається буклет про шанувальників цього рояля та багато іншого.

Цей комплект LEGO® Ideas для дорослих є частиною колекції наборів, розроблених для вибагливих фанатів, які насолоджуються процесом створення речей своїми руками. Починаючи з 1958 року, цегла для будівництва торгової марки відповідає найвищим галузевим стандартам, що забезпечує їх послідовність та сумісність. Цеглини ретельно перевіряються на відповідність вимогам безпеки та якості, тому ви можете бути впевнені, що ця колекційна модель для рояля настільки ж міцна, як і красива.

Лего для дітей

Також компанія завжди пропонує велику кількість дитячих наборів, серед яких великою популярністю користується колекція Minecraft. В ній представлені набори різної складності, які допоможуть малим воїнам відтворити різні моменти гри. В інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/brand/2483-29165/ представлені іграшки в різних цінових категоріях. Обираючи той чи інший комплект, звертайте увагу на рекомендований вік дитини та складність, щоб малюк насолоджувався грою.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button