Суспільство

Лікар із громади на Чернігівщині отримав квартиру

За повідомленням адміністрації КНП «Корюківська центральна районна лікарня» Корюківської міської ради цього разу ключі від квартири отримав лікар-анестезіолог Олешко Сергій Володимирович, із чим його і привітав колектив закладу.
Про це повідомляють в управлінні охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації.

Родом Сергій Володимирович Олешко з селища міського типу Березна Чернігівського району. Лікувальній справі навчався в Тернопільському державному медичному університеті. Після проходження інтернатури в Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з серпня минулого року працює у відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії Корюківської центральної районної лікарні.

Для збереження медичних кадрів району та створення гідного побуту медичних працівників адміністрація лікарні намагається оперативно вирішувати житлові питання молодих спеціалістів закладу.

«Житло надається на вибір: приватний будинок або квартира в багатоповерхівці. Ми виділяємо суму коштів, люди обирають те, що їм підходить, – говорить генеральний директор Корюківської центральної районної лікарні Сергій Пивовар. – Так, минулого року семеро наших лікарів отримали квартири».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button