Суспільство

Лікарка з відкритою душею та добрим серцем

Віра Семеряко – головний лікар Галицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини, депутат Ніжинської районної ради від ПП «Наш край».

Народилась Віра Олександрвна у с. Галиця в звичайній селянській родині, в якій батько працював головним зоотехніком , а мама – на різних роботах у місцевому радгоспі.

Навчалась і закінчила галицьку школу, ще у шкільні роки мріяла стати лікарем. Тому після школи вступила до Львівського медичного вишу, а згодом, щоб бути ближче до сім’ї, перевелася до Київського медичного університету імені О.О.Богомольця, який закінчила в 1995 році. І знову доля повернула Віру Олександрівну до рідної Галиці, де вже на неї чекали не тільки батьки, а й її чоловік Віталій Миколайович, із яким вона навчалася в школі, та донечка Оля.

І вже 25 років поспіль Віра Семеряко працює в Галиці лікарем. Спочатку то була дільнична лікарня, тепер – Галицька амбулаторія загальної практики сімейної медицини. Але хоч як би змінювали назву медичної установи, незмінним залишається її головний лікар – Віра Олександрівна! Це чарівна жінка, Людина з великої літери та лікар від Бога. Її цінують і поважають не тільки в Галиці, а й у сусідніх селах Світанку та Яхнівці, де лікарка надає медичні послуги. Завжди чуйна, уважна, усміхнена, з відкритою душею та добрим серцем – такою знають свою лікарку жителі сіл.

Тож не випадково Віра Семеряко стала лауреатом щорічного конкурсу – премії «Гордість району-2019» у номінації «Фахівець».

Не залишається  Віра Олександрівна  байдужою і до вирішення інших життєво важливих питань громади та району, тому вже чотири скликання поспіль вона є депутатом Ніжинської районної ради.

У вільний від роботи час (а його зараз дуже мало) любить читати книги, готувати щось смачненьке для родини та вирощувати квіти. А ще Віра Олександрівна – кохана дружина, чуйна донька, любляча матуся та гарна господиня. На всіх вистачає її душевного тепла, турботи та уваги.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ганна Товстоп’ята

Ще статті по темі

Back to top button