Суспільство

Лікарні Бахмацького і Талалаївського районів отримали новорічні подарунки (Фото)

Благодійний фонд «НАШ КРАЙ» надав допомогу медичним закладам Бахмацького й Талалаївського районів. Про це повідомив керівник фонду Олександр Любарець.

За його словами, напередодні новорічних свят благодійний фонд допоміг Бахмацькій і Талалаївській центральним районним лікарням, а також Бахмацькому центру первинної медико-санітарної допомоги та його відділенням у місті Батурин та селищі Городище.

Зокрема, закладам надано медичні засоби для догляду за пацієнтами та їх реабілітації – інвалідні візки, ходунки, багатофункціональні ліжка тощо. Також благодійний фонд «НАШ КРАЙ» передав ліжка й матраци.

Керівництво медичних установ позитивно оцінили таку допомогу.

Довідка: Благодійний фонд «НАШ КРАЙ» створений у 2015 році. Фонд допомагає малозабезпеченим верствам населення Чернігівської області: людям похилого віку, пенсіонерам, інвалідам, одиноким, ветеранам, членам їхніх сімей, людям, які потребують лікування, та іншим категоріям соціально незахищених осіб. Завдяки співпраці з іноземними благодійними фондами надано матеріально-технічну допомогу понад 10 медичним і соціальним закладам Чернігівщини.

Усі небайдужі можуть долучитися до діяльності благодійного фонду «НАШ КРАЙ». Телефон «гарячої лінії»: 0-800-80-11-77.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button