Суспільство

Лікування хребта та суглобів, комплексна реабілітація в Чернігові

Захворювання хребта та суглобів мають яскраво виражену симптоматику та супроводжуються сильними болями, адже саме на цій ділянці тіла розміщене велике скупчення нервових закінчень. Навіть найменше запалення викликає неприємні відчуття та потребує професійного підходу.

Краще попередити, ніж лікувати

За появи найперших неприємних відчуттів, вам знадобиться кваліфікований невролог Чернігів адже неврологічні проблеми, запальні процеси та будь-які дисфункції, що виявлені на ранній стадії, набагато легше лікувати. Якщо проблему не вирішити вчасно, можуть з’явитися серйозні ускладнення.

Звернутись до невролога слід, якщо:

  • ви відчуваєте безпричинні болі у різних частинах тіла (ноги, руки, шия);
  • у вас порушилась постава, ви помічаєте викривлення хребта;
  • помічаєте постійну втому, загальну слабкість, запаморочення, головні болі та мігрень.

Професіоналізм та ефективність

Сучасна медицина має рішення багатьох неврологічних проблем зі здоров’ям: діагностика, лікування та комплексна реабілітація.

Діагностика допомагає визначити стан пацієнта і призначити ефективне лікування. Головні болі, запаморочення, болі в спині, втрати свідомості, проблеми з вестибулярним апаратом, порушення координації та зниження концентрації — основні причини звернутися до фахівця для проходження обстеження.

Неврологи клініки «Аксіома» після діагностики призначають ефективне лікування епілепсії, деменції, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, депресії. Також ви отримаєте професійне лікування розладів, спровокованих генетичними хворобами, лікування інфекційних захворювань нервової системи.

Будь-які неврологічні порушення, наслідки мозкових інсультів, оніміння кінцівок, порушення сну — всі ці та інші проблеми можуть вирішити кваліфіковані фахівці. Комплексна реабілітація, що включає фізіотерапію, комплекс вправ та індивідуальний підбір методик для кожного пацієнта, допоможе повернутися до звичного способу життя після травм та неврологічних порушень.

Медичний центр «Аксіома» пропонує безопераційні методи лікування та реабілітації, що ґрунтуються на сучасних дослідженнях, розроблених командою фахівців. Більше про захворювання хребта та особливості ефективного лікування ви можете дізнатися на сайті медичного центру «Аксіома».

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button