Суспільство

Лише 72 школи Чернігівщини вийдуть на очне навчання з 1 вересня

Поліцейські спільно з рятувальниками та освітянами проінспектували всі навчальні заклади Чернігівщини на дотримання ними вимог організації навчання в умовах воєнного стану.

Під час інспекцій перевіряли стан бомбосховищ, їх відповідність необхідним вимогам, наявність схеми евакуації, дотримання протипожежної безпеки тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як батьки можуть допомогти дитині здолати стрес через 1 вересня? Поради психолога

– Станом на сьогодні, 30 серпня, відомо, що 72 школи працюватимуть офлайн (очно). Ще 214 шкіл працюватимуть лише онлайн, серед них – 88 шкіл розташовані в прикордонних громадах. У змішаній формі працюватимуть 99 шкіл. З 18 інтернатів 5 працюватимуть очно, 5 – за змішаною формою і 8 – дистанційно. Із 427 дитячих садочків наразі працюють лише сім по місту Чернігову, але планується відкриття більшої кількості дошкільних навчальних закладів, у яких укриття відповідають усім вимогам. На жаль, чотири школи на Чернігівщині повністю зруйновані та не підлягають відновленню – дві в Чернігові та дві в Новгороді-Сіверському. Ще 23 школи зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів, – розповіла керівниця ювенальної превенції поліції області Оксана Огненко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button