Суспільство

Літо та підгузки: одягати чи не вдягати?

Активні суперечки на «мамчиних» форумах завжди закінчуються однаково: кожна із сторін залишається при своїй думці. Так, влітку малеча має можливість відпочивати від «спецодягу» та приймати воздушні та сонячні ванни. Так, під час активності сонця набагато простіше прасувати пелюшки с натуральної тканини. Але погодьтесь, що повністю відмовитися від зручних одноразових підгузків дуже складно навіть літом.

Онлайн-економія

Ціни на підгузки в звичайних магазинах та аптеках не радують. Є чудова альтернатива – замовлення в спеціалізованому інтернет-магазині:
✔ По-перше, ціни в онлайні не враховують вартість оренди приміщень та заробітну плату багатьох працівників. Вартість комплекта підгузок в онлайні на 30-35% нижча у порівнянні із супермаркетом.
✔ По друге, магазини для молодих мам створюють такі ж самі мами, тому для покупців часто проходять різноманітні акції. Так, в інтернет-магазині Pampik йде актуальная акція «на природу із малюком» — акційні товари для активного відпочинку мають знижки до 55%.

 

Безымянный

Підгузки для мандрів

Більшість мам не відмовляє собі у задоволенні провести відпустку десь поблизу тепленького морського узбережжя, навіть при наявності зовсім крихітного немовляти. В дорогу потрібно брати одноразові підгузки – це зручно та створює для дитини максимально комфортні умови.
Як розрахувати кількість підгузників? Малеча справляє малі потреби в середньому 20 разів за добу. Кількість рідини ≈20-30мл. Тобто, в середньому 25мл/за годину. При заміні підгузника раз у 3 години передбачається, що він поглинає 100мл. рідини. Під час подорожі активність малюка підвищується, тому підгузки потрібно міняти приблизно раз у 2 години.
Якщо запланована подорож поїздом, розрахуйте тривалість руху з урахуванням очікування, поїздки та додаткового транспортування з дому та до готелю. На 15 годин мандрів до Чорного моря потрібно 8 підгузків та 2-3 одноразові пелюшки.

Аква-підгузки

Погодьтеся, що цей винахід дуже рятує дитину та маму від небажаних конфузій. Підгузки для басейнів створені із особливого нетканого матеріала, що відмінно захищає сухий прошарок від зовнішнього впливу води. Для аквапідгузків використовуються особливий тип сорбенту, що не збільшується у розмірі під час поглинання рідини.

4

Косметика для малечі

Влітку ніжна шкіра малюка пітніє частіше.Щоби уникнути подразнень, під час кожної заміни підгузка ретельно оглядайте шкіру та всі зморшечки. При перших проявах почервоніння обов’язково використовуйте протизапальний дитячий крем. Якщо структура крему досить масна, після його нанесення зачекайте декілька хвилин та промокніть залишки крему серветками.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button