Суспільство

MacBook Pro: ноутбук із надможливостями

Користувачі комп’ютерної техніки мріють, щоб їхні гаджети довше залишалися з актуальними параметрами. Але технології дуже швидко змінюють одна одну, тому електроніка швидко застаріває. Проте Apple Pro MacBook тут може дати фору будь-якому ноутбуку: нинішніх параметрів пристрою вистачить на майбутні 5-6 років.

Потужність на новому рівні

Незважаючи на аргументи скептиків, які стверджують, що всередині ноутбуків Епл використовуються не найновіші процесори, пристрої відзначаються швидкодією. Процесор у цьому випадку не відіграє ключової ролі. Достатня кількість оперативної пам’яті, оптимізована операційна система та нові SSD-диски демонструють вражаючі параметри.

Власникам моделі Pro та інших гаджетів Apple невідома проблема, коли ноутбук із часом починає занадто довго думати над операціями. Навіть через кілька років після покупки лептоп залишається таким же швидким. Це пов’язано з особливістю macOS: сторонні додатки не залишають слідів, які можуть негативно вплинути на швидкодію. Користувачам пристроїв на Windows доводиться кілька разів на місяць очищати кеш, а також періодично перевстановлювати саму ОС.

Машина часу від Apple

Хоча ціна ноутбука може показатися зависокою, набагато цінніша інформація, яка зберігається на жорсткому диску. Виробник потурбувався про випадки, коли лептоп викрадено або втрачено.

Функція Time Machine — це створення резервної копії даних. Можна скопіювати важливу інформацію на зовнішній жорсткий диск, щоб відтворити її повністю на новому МакБук Про. Система зберігає не тільки великі важливі файли, а й паролі до сайтів, закладки браузерів, тобто всю інформацію.

Також варто відзначити:

  • чіткий екран;
  • покращену автономність (10-12 годин);
  • новий тип клавіатури (низькі кнопки);
  • голосового помічника;
  • мінімальну вагу (1,3 кг)
  • сучасний дизайн та інше.

Без перебільшення можна стверджувати, що ноутбук від Apple — гарний вибір для роботи, спілкування, розваг. Його можна брати із собою всюди: в сумці або рюкзаці він не займе багато місця.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button