Суспільство

Маленька майстриня оригінально зізналася в коханні Ічні (Фото)

«У моїй душі живе Україна та рідне місто! Хочу, щоб був мир і достаток у кожному домі», – говорить 11-річна Марина Даценко, яка з нагоди Дня міста передала свою любов до Ічні у новій творчій роботі. Дівчинка щиро вірить, що він захищатиме її рідний край.

Оберіг дівчинка зробила з кукурудзяного листя, проса, насіння, сухоцвітів. На полотні – жінка та чоловік – це невтомні трударі та господарі своєї багатої й родючої землі. Два коня – незамінні їх помічники, а ще символи благополуччя. Є тут і соняшник – символізує сонце і мир.

«Я працювала тиждень, щоб встигнути завершити свою працю до Дня міста», – розповіла Катерина. Їй допомагала керівник гуртка «Сувенірний» Валентина Калайда будинку дитячої та юнацької творчості, який відвідує дівчинка.

Там і навчилася майструвати різні вироби. А найбільше їй подобається працювати з природнім та натуральним матеріалами. Катерина неодноразово ставала переможницею обласних творчих конкурсів за свої рукотворні дива.

Оберіг зберігатиметься у будинку дитячої юнацької творчості. Там наприкінці вересня проходитиме виставка «Від батька до сина – єдина родина», на якій можна побачити витвір Марини.

Джерело: тижневик Трудова слава

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button