Суспільство

Маленьку Марічку з адвокатами забрав батько

Олександр Дерев’янко – чоловік загиблої Насті. Він раз на місяць навідувався до доньки. Сам жив у селі.

Як повідомляють нам власні джерела, проживав Олександр у Ніжинському районі. Із загиблою Настею були в офіційному шлюбі.

П’ятирічну Марічку виховували мама Настя і бабуся Світлана. Разом вони проживали в одній кімнаті нині зруйнованого будинку. Їхня квартира знищена повністю.

Першу жахливу ніч маленька Маша провела у 37-му садочку, там є нічна зміна. А бабуся розмістилася в готелі «Придеснянський».

Міський голова пообіцяв їм квартиру та 50 тисяч гривень допомоги. Ці гроші він збирався віддати саме бабусі Марічки, адже вона безпосередньо брала участь у її вихованні.

Сьогодні до Чернігова приїхала мати Олександра Дерев’янка. Разом зі свахою вони завітали до садочка, та вирішили не травмувати дитину. Залишили її в садочку ще на одну ніч. Про смерть мами не сказали, та вже після обіду по Марічку приїхав батько з адвокатами. Дівчинку забрав у село.

«Я просила, аби Машу залишили зі мною, – розповідала бабуся Світлана. – Вона у нас молодчинка. Ми все для неї робили. Маша ходила на англійську та на танці. Я би й далі хотіла, щоб дитина мала доступ до розвитку, щоб записати її в школу і вона могла здобути якісну освіту. Я відчуваю, що я змогла б їй усе це дати. Лиш би мені дали житло. Мер пообіцяв», — повідомила нам Світлана.

З ким житиме маленька Маша, ми спробуємо з’ясувати пізніше.

Ще статті по темі

Back to top button