Суспільство

Малий біатлоніст втратив слух: допоможіть врятувати хлопчика

«Вулицею Іванко сам не ходить, він може бачити машину, та не чути її, якщо вона їде позаду», – розповідає мама хлопчика Марія Гринева.

Дванадцятилітній Іванко Гринев займається біатлоном, добре вчиться у школі, слухняний і небайдужий до чужої біди. Однак ровесники його вважають диваком, а дорослі просто зляться на хлопчика.

Дитина не дочуває на одне вухо і майже втратила слух на іншому. А відтак часто, коли до нього звертаються друзі, він ненавмисно не реагує. А коли на уроках він не відповідає на запитання вчителя – ті скаженіють. Через це у дитини погіршилося навчання. Хлопчик ходить до звичайної школи і міняти її не хоче.

Доля малого Івана з народження випробовувала його. Вже на п’ятий день пісня народження немовля перевели до реанімації із герпесною інфекцією. Після такого, кажуть медики, можуть бути ускладнення. Ще маленьким хлопчик почав займатися спортом. Так йому вдалося побороти усі хвороби. Та вперше зниження слуху помітили в сім років, коли він погано чув на уроках.

Нині слух втрачається дуже стрімко, і скоро дитина може взагалі перестати чути. Іванко потребує сучасного апарату для відновлення слуху. Такий існує, його можна купити за 59 тисяч 388 гривень. Це апарат Oticon Nera 2 Pro mini RITE 312 wl. Така сума для родини непідйомна.

Іванко вже приміряв і вперше відчув неперевершений і чистий звук. Мама просить небайдужих, аби благодійники таки допомогли врятувати повноцінне життя молодого чернігівського спортсмена.

14423593_1413467945334335_1096011264_o

Для небайдужих банківська картка мами Вані – 5168 7556 3339 1103 Гринева Марія Анатолівна.

Ще статті по темі

Back to top button