Суспільство

Масштабна ДТП на Чернігівщині: майже всі травмовані – у тяжкому стані

Майже всі травмовані в масштабній за кількістю потерпілих ДТП на Чернігівщині за участі позашляховика та мікроавтобуса – у тяжкому стані, повідомляє Укрінформ.

«Із 10 постраждалих у ДТП, яких привезли до нас, тільки двоє були відправлені на амбулаторне лікування. Вісьмох травмованих ми госпіталізували з тяжкими травмами й переломами. У дитини – забій мозку, вона теж у тяжкому стані. Дівчинка поки що в нас, вона у свідомості, але її, певно, доведеться, відправляти до Києва або Чернігова», – розповів генеральний директор Бахмацької центральної міської лікарні Сергій Чалий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом святкових вихідних на Чернігівщині сталося 8 ДТП (Фото)

Ще одну травмовану в ДТП людину рятують у Ніжинській центральній міській лікарні. Там розповіли, що жінку прооперували вночі, зараз вона в реанімації, стан її тяжкий.

Щодо розбіжностей у кількості постраждалих в автопригоді, то в поліції, яка дає цифру дев’ять, пояснили, що такими є дані слідства. Воно рахує людей, яких госпіталізували. Загалом же в салонах обох автівок-учасниць ДТП були 11 осіб. У легковику – жінка-водій і 10-річна пасажирка, в мікроавтобусі – водій і 8 пасажирів.

Нагадаємо, ця автопригода сталася 9 січня о 21.26 біля с. Городище Батуринської громади Ніжинського району на 113 км автодороги Кіпті – Глухів – Бачівськ.

Поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та почала досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button