Суспільство

Медичні заклади Новгород-Сіверського району отримали життєво важливі подарунки (Фото)

*Актуально

У період нинішніх коронавірусних потрясінь медична сфера Чернігівщини як ніколи потерпає від дефіциту лікувальних засобів, медикаментів і приладів для надання першої невідкладної допомоги. Медики в районах б’ють на сполох і просять допомоги у влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда переможців йде на місцеві вибори: на Чернігівщині пройшов форум партії «НАШ КРАЙ» (Відео)

Дуже часто люди отримують від чиновників лише багатослівні обіцянки. Утім, на півночі області громадян завжди чують і системно допомагають.

Голова Новгород-Сіверської районної ради передав амбулаторіям та ФАПам регіону ліки та медичні прилади від політичної партії «НАШ КРАЙ».

«Передав двом десяткам ФАПів та амбулаторій району необхідні ліки та медичні прилади. Ми постійно спілкуємося з жителями громади і чуємо їхні прохання. Список необхідних медикаментів і приладів було сформовано під час спілкування з головами сільрад району та вивчення звернень громадян. Тому тепер люди в медзакладах абсолютно безкоштовно можуть користуватися тонометрами, глюкометрами та іншими, необхідними для надання першої невідкладної допомоги медзасобами», – зазначає голова Новгород-Сіверської районної ради В’ячеслав Кауфман.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button