Суспільство

Медійні пристрасті: у Новгород-Сіверському хочуть закрити місцеве телебачення

У Новгороді-Сіверському активно обговорюють новину про закриття місцевого телебачення. Подейкують, що працівників навіть почали відправляти на біржу. Ситуацію прокоментувала директор філії ПАТ «НСТУ» «Новгород-Сіверська регіональна дирекція «Сіверська» Валентина Артюшкова.

«Усе на рівні чуток. Офіційного документа, який підтверджує закриття нашого телебачення, в мене не було. У штаті – 39 працівників. Ми прикордонний район, на нашій вежі, окрім «1+1» і місцевого телебачення, нічого не ловить. У людей переважно супутникове телебачення, тарілки. Та повернуті вони здебільшого в сторону Росії», – сказала вона.

Також відомо, що людей, які користуються стаціонарними антенами, в містечку дуже мало.

Джерело: тижневик «ВісникЧ»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. У людей переважно супутникове телебачення, тарілки. Та повернуті вони здебільшого в сторону Росії», – сказала вона.
    Повний бред то у неї самої повернута голова до россії, тарілки встановлені на супутник. Хай краще б програми створювала, тоді б не закрівали, а так дивитись не ма чого, а зарплата 15 тис. грн

    1. Так, тарілки стоять на південь, отже на Росію географічно ніяк не можуть бути повернуті. Хоча стандартна схема з двох тарілок (чотири супутника 13Е+5Е+4W і 75Е) включає в себе повністю російський ABS1 та й на хотбірді українських каналів нема.

Back to top button