Суспільство

Медовий місяць особливої пари

Кохання поза віком  і  на все життя. Вони почали зустрічатися, коли їй було   43, а йому –  54. Для обох це – перше і єдине кохання. Через  півтора роки побралися.  Андрій та Олена  вже близько 3 місяців разом після укладення шлюбу. Познайомились і живуть  у  Чернігівському  геріатричному   пансіонаті. Соціальна  працівниця Катерина Бадюкова згадує  момент їхнього одруження. Каже, для всіх  це було велике свято.

Їхнє весілля  відбулося  29 грудня. Фото з події переглядають  в мобільному   й тепер. Медовий місяць  після одруження пролетів. як одна мить, кажуть одружені. Продовжується  він  і зараз. Закохані часто роблять одне одному  невеличкі подарунки та сюрпризи. Андрій каже, що в нього є потреба робити Олені щось приємне.

Під час поїздок Чернігівщиною разом із об’єднанням інвалідів “Шанс”  півтора роки тому він їй часто  робив приємні сюрпризи, кажуть у геріатричному про закоханих. Олена  в’яже, вишиває, малює, виготовляє з паперу  квіти.  І часто співає для Андрія  пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти з Чернігівщини зворушили до сліз піснею-молитвою за Україну (Відео)

Дозвілля одруженої пари проходить цікаво і весело. Разом вони готують  улюблені страви, переглядають фільми й розгадують кросворди. Андрій захоплюється спортом. У бочче, шахи й шашки  часто грає зі своїми друзями.

Андрій родом із Києва. Працював  фельдшером.  Має 2 групу інвалідності. Врятував не одне життя. Двічі йому доводилося  навіть приймати пологи в кареті “швидкої”. Олена – сирота. Сюди потрапила після  школи – інтернату в 1999 році.

Справжні чисті почуття  ще більше зміцнюють стосунки, дарують відчуття   істинного щастя, каже Андрій Мілованов. Таких пар  у Чернігівському геріатричному пансіонаті близько 10. І в кожного своя, неповторна історія  кохання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»

Ще статті по темі

Back to top button