Суспільство

Мена урочисто відсвяткувала свій День народження (Фото)

Насиченою святковою програмою на міському пляжі порадували менян і гостей міста організатори свята. Було де порозважатися дітлахам, порадувала любителів прекрасного виставка оригінальних виробів місцевих майстрів, спортсменів – різноманітні змагання, меломанів – виступи рок-гуртів. І для усіх гостей свята, безперечно, сюрпризами стали пригощання гігантським святковим пирогом, вишукані фотозони, феєричне шоу LED theatre Perfomens та виступ хедлайнера святкового вечора гурту «ТАБУЛА РАСА».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині проходить ще один фестиваль

Від ранку для малечі влаштували «Пригоди у піратській бухті, а ще – різноманітні майстер класи, бульбашкове шоу, аквагрим, інтерактивні ігри та розмальовці «Моє місто на мольберті» та запуск повітряного змія. На лаундж-зоні з концертною програмою виступили дитячі колективи.

Яскраві фотозони та LED-інсталяції, арт-простір «Територія творчості» з виставкою оригінальних виробів місцевих майстрів, фудкорт і сувенірна лавка – приємних вражень гостям свята не бракувало.

Не байдужих до спорту громадян захопили турніри з пляжного волейболу та шахів, перетягування канату і веселі старти за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Урочисте ж відкриття фестивалю світла та розвитку LuMena стартувало традиційним мотопроїздом байкерів. Міський голова Геннадій Примаков та народний депутат України Олександр Сова привітали жителів і гостей міста зі святом, вручили нагороди й подарунки кращим менянам за досягнення у 2021 році.

Кращі рок-гурти з Чернігова, Києва та Херсону подарували глядачам концертної програми яскраві емоції, а по-справжньому «запалили» хедлайнер святкового вечора гурт «ТАБУЛА РАСА» та шоу LED theatre Perfomens.

Менська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button