Суспільство

Мер порадив директорці 32-ї школи мовчки написати заяву на звільнення

Освітній скандал, що трапився в Чернігові цієї весни, досі без наслідків чи логічного завершення.

Нагадаємо, чернігівський журналіст Ігор Левенок оприлюднив аудіозапис «виховної бесіди» директора Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. Людмили Тарасюк з підлеглою цієї ж школи.

Директор спілкувалася надто агресивно, використовуючи нецензурні слова, а також ображаючи батьків своїх учнів і навіть міського голову.

На ранковій нараді міський голова Владислав Атрошенко обурився, що до цього часу питання стосовно директора не вирішене. Тож мер порадив пані Тарасюк або доводити свою непричетність до аудіозапису в суді, або тихенько написати заяву на звільнення та залишити освітянську ниву.

«Якщо ті аудіозаписи справжні, а я переконаний, що вони справжні, автор цих висловлювань не може працювати в освітянській галузі, така людина не може вчити дітей», – переконаний міський голова.

Уже найближчим часом у міськраді збереться нарада освітян, там питання красномовної директорки обговорять більш докладно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. А сам то почему не являлся в суд?

  2. Аудиозапись не слышала, но мер не имеет права такие советы выдавать. Много кто плохого мнения о мере, так что может всем уволиться? Он сам может и в школах и в больницах работать будет?

  3. Если Атрошенко предлагает написать заявление из-за диктофонной записи, то наш глубокоуважаемый мер уже давно показал бы пример и ушел по-тихому из-за мата в сторону подчиненных. Или в суд на ютуб подал бы. Поработал бы лет 20 в школе, когда в подчинении 100 баб и в начальниках матерщинники-меры.

  4. Мiстер мер «золотий батон», який володіє тринадцятьма фірмами нехай покаже гарний приклад, як потрібно розділяти бізнес і владу і піде у відставку. А «журналіст» Левинюк тільки і може розслідування в школах проводити, хай спробує корупцію у мерії в ЗМІ освітлювати в той же час золотим батоном отримає.

  5. Мені цікаво, звідки мер такий впевнений, що аудіозапис справжній. Може, хоче просто звільнити місце для «своєї людини» у школі, от і знайшов привід.

  6. Грубить, оскорблять и материться имеет эксклюзивное право только ГОЛОВА
    г. Чернигова.

Back to top button