Суспільство

Мер Сновська збрехав губернатору Миснику

Нещодавно з робочим візитом у Сновську побував голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник. Основна мета візиту – обговорення нагальних питань і пошуки шляхів вирішення проблем найдепресивнішого району області. У кулуарах Сновської міської ради розповідають, що мер міста Олександр Медведьов перед приїздом керівника області був дуже напружений, весь час комусь телефонував і радився, про що розповідати, а про що змовчати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неспокійна нічка: у кафе Сновська билися та трощили меблі

До Олександра Мисника перед візитом звернулися жителі найбільшого у районі села Кучинівка з проханням допомогти. Оскільки місцева влада пасивна і людських проблем ніхто вирішувати не хоче. У селі немає пожежного депо і пожежної машини. В селі заживо горять люди, згорають вщент хати і приміщення. Частенько бувало так, що поки зі Сновська приїдуть пожежники, то вже й гасити нічого. Селяни скидаються та щороку платять солідну суму в район на пожежу безпеку. Раніше з проханням вирішити пожежну проблему до Олександра Медведьова зверталися селяни, але він категорично відмовився. Люди готові були навіть зібрати частину коштів на пожежну машину, але чомусь і ці аргументи не подіяли. Мабуть, чиновник не придумав, як у такому випадку нагріти руки на людському горі, тому його й не зацікавила ця тема.

Обурені і водночас доведені до відчаю селяни звернулися по допомогу до губернатора. Як розповідає житель Сновська Олексій, який був присутній на зустрічі, коли Олександр Мисник порушив тему пожежної безпеки в Кучинівці, Олександр Медведьов почервонів і почав пояснювати, помітно нервуючи. Мер Сновська не вигадав нічого кращого, ніж підло збрехати голові облдержадміністрації. Пан Медведьов заявив, що у селі Кучинівка є пожежна машина і там навіть працюють дві особи. Насправді в селі вже кілька десятків років немає пожежної машини і жодних працівників і ставок немає. Цікаво, що колись для Кучинівки прислали новеньку пожежну машину, але її – не без втручання місцевої влади – забрали в район. Активіст Олексій розповідає, що після напруженого візиту Олександр Медведьов із оточенням поїхали знімати стрес в один із ресторанів міста. А селяни не збираються здаватися і вже готують листи до Президента і подумають над мітингами або перекриттям дороги, аби привернути до свого горя увагу безсовісних управителів.

Джерело: Чернігівщина інформаційна

Ще статті по темі

Back to top button