Суспільство

Міграційна служба запустила ботів у Viber та Telegram

Державною міграційною службою України в популярних месенджерах Viber та Telegram запущено новий електронний сервіс «ДМС-бот». В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-картка, закордонний паспорт, а також посвідки на постійне та тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства.

Чат-бот поставить Вам кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа, надасть консультацію, які саме документи треба мати із собою для оформлення в міграційній службі чи ЦНАПі, запише в чергу, перевірить документи, відстежить статус оформлення документа та повідомить про результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закордонний «бум»: на Чернігівщині масово оформляють закордонні паспорти (Відео)

ДМС-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений Державною міграційною службою для підвищення якості надання адміністративних послуг і зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів ДМС.

Перейти на електронний сервіс можна за допомогою QR-кодів. Просто скануйте QR-код і користуйтесь швидким доступом до електронних сервісів Міграційної служби, доступних на офіційному сайті https://dmsu.gov.ua

Ще статті по темі

Back to top button