Суспільство

Міністр інформполітики пояснив, чому не можна вірити у «відвід військ» з-під Києва та Чернігова

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко прокоментував заяви Росії про нібито «вивід військ» з-під Києва та Чернігова. Урядовець наголосив, що Росії вірити не можна.

Про це він написав у своєму телеграмі.

Олександр Ткаченко наголосив, що все, що кажуть у російських ЗМІ треба ставити під сумнів. Зокрема й повідомлення про нібито «відведення військ».

Олександр Ткаченко наголосив, що так само як і російським ЗМІ, не можна вірити й керівництву Росії. Адже вони не раз обманювали, а їхні слова не збігалися з реальністю.

Також міністр зауважив, що Росія завжди нападає після слів про відведення військ чи завершення навчань.

Путіну вірити не можна. Це – аксіома. Він нападає одразу після заяв про закінчення навчань та відвід військ. Він бомбить, як тільки починаються будь-які перемовини. Це ми побачили ще по нав’язаних Мінських угодах. Бачимо і сьогодні, – заявив Ткаченко.

Міністр культури та інформаційної політики підкреслив, що вірити можна лише офіційним особам України та їхнім заявам. «Відведенням військ» Росія може намагатися провести перегрупування та ротацію й завдати нового удару. Або ж нібито «відведенням» російська влада може спробувати викривити правду про те, що окупанти зазнають поразки від українських військ.

Ще статті по темі

Back to top button