Суспільство

Міський рюкзак – практичний та стильний чоловічий аксесуар

Для багатьох користувачів ще недавно рюкзак асоціювався виключно з риболовлею, полюванням або тривалими пішими походами. Люди старшого покоління пам’ятають мішкувату форму, брезентову тканину, незручні лямки та інші особливості, характерні для цих виробів. Сучасні моделі практично нічого не мають спiльного із застарілими аналогами, при цьому з’явилася окрема категорія товарів – рюкзаки для мiста. Вони стали бiльш акуратнішими і використовуються в повсякденному житті, починаючи від поїздок на роботу або походів до магазину, закінчуючи подорожами по всьому світу.

У нашому інтернет-магазині можна замовити чоловічі рюкзаки від провідних українських та зарубіжних виробників. Великий вибір продукції дозволить легко знайти відповідний варіант за об `ємом, зовнішнім виглядом та іншими критеріями.

Також у нашому онлайн каталозі представлена білизна для чоловіків https://auchan.ua/ua/muzhskie-trusy/, майки та футболки, утеплені кальсони, та інший одяг на кожен день.

Вибираємо чоловічий рюкзак: на що потрібно звернути увагу

Чоловічий рюкзак – це не тільки зручна сумка для транспортування особистих речей, але ще й модний аксесуар, який підкреслює урбаністичний стиль, виділяючи користувача у вуличному потоці.

Щоб зробити правильний вибір, необхідно враховувати такі важливі моменти:

• літраж;

• використовувані матеріали;

• організація корисного простору;

• додаткові особливості.

На відміну від своїх туристичних побратимів, рюкзаки для міста мають скромніші об `єми. У більшості випадків літраж не перевищує 30-35 літрів, а одним із найпоширеніших стандартів є моделі з корисним об’ємом 23-28 літрів. При виборі конкретного варіанта варто розуміти, під які саме речі ви його використовуватимете.

Матеріали, з яких пошитий наплічник, повинні бути стійкі до зносу та механічних пошкоджень, що обумовлено особливостями експлуатації виробу. Також варто звернути увагу на тканини з брудовідштовхувальним і вологозахисним просоченням. Таке рішення дозволить не тільки зберегти привабливий зовнішній вигляд наплічника, але й забезпечить захист вмiсту від намокання під дощем.

Організація внутрішнього простору – ще один важливий критерій вибору. У багатьох сучасних моделей передбачено відділення для ноутбука чи планшета. Якщо носіння за спиною гаджетів не входить у ваші плани — вибирайте наплічник з іншим наповненням. Усередині має бути достатньо місця для зручного та компактного розміщення різних предметів, тому варто звернути увагу на кількість та об `єм відділень i кишень. Щоб вміст наплiчника зберігався в порядку, переконайтеся в якості застiбок. Серед додаткових особливостей можна виділити різні корисні рішення, які зроблять використання наплічника більш практичним та зручним. Один із прикладів – наявність відділення для зовнішнього акумулятора із підготовленим кабель-каналом. Це дозволить заряджати смартфон, планшет або інший гаджет у буквальному значенні «на ходу», не знімаючи рюкзак.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button