Суспільство

Міську ковзанку готують до відкриття: відомий час роботи і вартість (Фото)

У Чернігові міську льодову ковзанку, яка раніше працювала на Красній площі, зараз встановлюють на території Центрального парку культури та відпочинку. Таке рішення було ухвалене у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Наразі вже прокладені труби та встановлене спеціальне обладнання, за допомогою якого буде підтримуватися відповідна температура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковзанка біля Катерининської церкви: ретроспектива минулого століття (Фото)

Як розповів директор КП «Центральний парк культури та відпочинку»  Володимир Хольченков, цього року у зв’язку зі зміною місця розташування розміри ковзанки будуть більшими, порівняно з минулим роком (тоді її зменшували). А саме: 40 на 20 метрів – і це дасть можливість більш комфортно почуватися відвідувачам атракціону. Також однією з переваг нового розміщення є те, що поверхня, на якій розміщений льодовий каток, є повністю рівною, немає потреби в підсипанні піску як на Красній площі. Але не обійшлось і без проблем, перед якими постали на новому місці: у зв’язку з тим, що територія колишнього танцювального майданчика не використовувалась тривалий час, привабливість її – «не дуже». Тож сил і коштів для перетворення її на привабливу доведеться докласти більше.

Режим роботи не зміниться, порівняно з минулим роком, ковзанка працюватиме з 10-ї години ранку до 22-ї години вечора. Будуть і технічні перерви для догляду за кригою. Стосовно ціни, то вона буде такою: 80 грн для дорослих і 70 грн для дітей. Ковзани можна використовувати як свої, так і орендовані, вони входять у суму оплати за сеанс.

Орієнтовна дата відкриття запланована на 19 грудня. Але все залежатиме від погодних умов і введення в експлуатацію обладнання для підтримки температури.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button