Суспільство

Мисник отримав особливі новорічні подаруночки

Напередодні Нового року голова Чернігівської обласної державної адміністрації Олександр Мисник відвідав Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження». Цей заклад отримав обладнання для реабілітації — THERA-Trainer, яке використовується для активно-пасивного тренування нижніх і верхніх кінцівок у дітей з дитячим церебральним паралічем.

2018_12_29_vidrodghennia_225

Тренажер розроблений у відповідності з останніми медичними дослідженнями і є інноваційним високоякісним продуктом німецького виробництва. Вартість — 198 тисяч гривень. Придбали THERA-Trainer за кошти Фонду соціального захисту інвалідів.

Також голова ОДА ознайомився з матеріально-технічною базою закладу та поспілкувався з персоналом.

«За останній рік в області зроблено чимало для розвитку інклюзивної освіти. На цьому, зокрема, зосереджена політика Президента, — зауважив Олександр Мисник. — Чернігівська облдержадміністрація і надалі робитиме все можливе для забезпечення всебічного розвитку дітей з особливими потребами. У тому числі, допомагатиме удосконалювати роботу Центру «Відродження», щоб поліпшити умови лікування дітей та полегшити роботу персоналу. Переконаний, що сучасний терапевтичний тренажер стане гарним доповненням до реабілітаційної бази закладу».

Голову ОДА також не залишили без подарунків. Оригінальні поробки, святковий випуск газети закладу, збірка поезії дівчинки, яка лікується у Центрі, та концерт додали новорічного настрою.

2018_12_29_vidrodghennia_213

«Отримувати такі презенти завжди дуже приємно. Адже зроблені вони з особливим старанням. Дякую і бажаю всім миру, здоров’я та хоч трішки справжнього дива», — звернувся до присутніх Олександр Мисник.

Наразі в Центрі щоденно обслуговуються 153 дитини. Загалом заклад розрахований на 245 пацієнтів. «Відродження» надає широкий спектр послуг з медичної і фізичної реабілітації для дітей зі складними діагнозами. У своєму напрямку заклад є одним з найкращих в Україні.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button