Суспільство

Мисник підписав свої перші розпорядження як голова ОДА

Новопризначений голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник підписав перші свої розпорядження на посаді. Йдеться про документ, згідно з яким Олександр Мисник приступає до виконання повноважень, а також розпорядження «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла», яке підготував департамент фінансів ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській ОДА новий голова

Цим документом передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, і забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Сподіваємось що пан Мисник наведе порядок в корупції яку розвів Вдовенко та Куліч по розкраданнях лісових ресурсів області та притягнуть до відповідальності зі звільненням корупціонера Демченка бо взагалі безлад дров купити неможливо тільки в лісників за сім тис .грн.проїдьте по базарам області відкрито торгують дровами а виписати немає в лісгоспах та лісництвах а пенсіонеру взагалі дрова сталм недоступні.Пане голово приміть рішучі рішення от і побачимо хто ви і чого сьогодні прийшли до влади і за кого тоді нород проголосує.

Back to top button