Суспільство

Міст у Журавці вже не аварійний

Звершено ремонт аварійної мостової споруди у Варвинському районі на автодорозі Т-25-30 Прилуки — Варва — Срібне — Обухове (км 21+733), проїзд для автотранспорту відкрито. Роботи були розпочаті наприкінці червня. Було здійснено ремонт перехідних плит, опори, прогонової будови, влаштовано асфальтобетонне покриття, прибрано поросль, розчищено підмостове русло, встановлено нове огородження, влаштовано зону для пішоходів. Залишилось встановити огородження на підходах до мосту та освітлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заліз на міст – вдарило струмом: 17-річний житель Чернігівщини потрапив до реанімації

Міст в Журавці збудований у 60-х роках минулого століття, з розрахунку на рух автомобілів ЗІЛ. Довжина штучної споруди – 19 метрів, матеріал – залізобетон. Сучасні навантаження вагового транспорту до 10 разів більші. З моменту побудови та експлуатації, деякі елементи конструкції вже, певна річ, зносились та потребували заміни. Після ремонту міст знаходиться в задовільному експлуатаційному стані та безпечний для проїзду автотранспорту.

Нагадуємо, у 2020 році у Чернігівській області ремонтується шість аварійних мостів. В рамках програми президента України «Велике будівництво» ремонтними роботами планується охопити 196 км доріг державного значення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба САД у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button