Суспільство

Модні сукні 2020: топ-6 головних тенденцій

Модні сукні — це те, що повинно бути в гардеробі у кожної дівчини. Тим більше що дизайнери в 2020 році пропонують нам замінити штани саме сукнями, спідницями і сарафанами. Але які ж сукні будуть наймоднішими? Ми за допомогою майданчику з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua вирішили розібратися в 6 головних трендах суконь на 2020 рік.

  1. Шкіряні сукні

Шкіряні сукні — це не тільки зухвалі вінілові міні або плаття в байкерському-рокерському стилі чорного кольору, хоча всі звикли асоціювати шкіру саме з такими образами. Але в 2020 році на сцену виходять якщо не романтичні, то вже точно більш жіночні шкіряні сукні. Це і сукні-міді з розкльошеними спідницями в стилі new look, і строгі офісні сукні-футляри, і сукні-сорочки з гострими англійськими комірцями. І забарвлення шкіри можуть бути найрізноманітнішими. Чорний — це, звичайно ж, класика, але в гру вступають шоколадний, колір кориці, гірчичний колір, бежевий, графітовий, колір camel, елегантний бордо і темно-синій.

  1. Чорний total look

Монохромні образи дуже популярні в 2020 році. І якщо для шкіри пропонується вибирати не тільки чорний колір, то для total look в одному кольорі він підійде як не можна краще. А навіщо підбирати кілька речей в одному кольорі, якщо можна просто вибрати чорне плаття! І воно зовсім не обов’язково має бути «маленьким чорним платтям» в стилі Шанель. Це може бути плаття міді і навіть максі, що облягає або крою «футляр» або з романтичними воланами — варіантів безліч. Тканина, як і фасон, при цьому може бути будь-якою- щільною і тримати форму (як шкіра, костюмка, вельвет), так і легкою(напівпрозорий шифон, мереживо і гіпюр).

  1. Анімалістичні принти

Цей тренд заслуговує на звання справжньої класики. Адже анімалістичні принти практично ніколи не виходили з моди, змінювалося тільки «місце їх дислокації» — на брюках, на верхньому одязі, на блузах, взутті або аксесуарах. І в 2020 році анімалістичні принти будуть всіма фарбами присутніми саме на сукнях. Для офісного образу можна вибрати стриману зебру не в контрастних чорно-білих відтінках, а, скажімо, в чорному і графітовому. Для вечірнього виходу підійдуть зухвалі і яскраві чорно-жовті тигрові і леопардові принти. Принт під рептилію актуальний практично завжди і скрізь. Дизайнери пропонують носити сукні з анімалістичні принтами навіть в поєднанні зі спортивним взуттям

  1. Флористичні мотиви

Квіти — ну що може бути романтичніше? Особливо в сезон весна-літо-2020. Та й восени і взимку цілком допускаються флористичні принти на сукнях, особливо якщо хочеться додати романтики, жіночності та урочистості. Слідкуйте за тим, якого розміру принт квітів на вашому платті. Для струнких підійдуть будь-які малюнки, а ось для пишних дам краще вибирати не великі квіти, а середні або навіть дрібні, щоб візуально зробити фігуру стрункішою. Для весни і літа краще вибирати більш яскраві кольори і контрастні принти, а ось для холодної пори року допускаються квіти на темному тлі — чорному, коричневому, темно-синьому і бордо. Влітку також актуальними будуть не тільки квіти, а й тропічні принти — пальмове листя, екзотичні фрукти, птахи і метелики.

  1. Пайєтки

Чи вважаєте ви, що паєтки доречні тільки на свято, та бажано ще й на новорічні? А ось і ні! Такі дизайнери як Balenciaga, Blumarine, Dolce & Gabbana і багато інших пропонують носити сукні в пайєтках круглий рік і навіть кожен день. Якщо хочете плаття, повністю усипане блискітками, варто вибирати стриманий чорний колір, а також класичні золото і срібло — такі сукні в різних фасонах легко знайти на інтернет-порталі Shafa.ua. Підійдуть і темні відтінки синього, темно-зеленого, бордо і шоколадного. А ось більш яскраві і кричущі тони варто обіграти в узорах і орнаментах, вишитих тільки в деяких місцях на плаття, а не на всій площі тканини.

  1. Оборки і волани

Хочете відчути себе справжньою Кармен? Сміливо вибирайте сукні з великою кількістю воланів і оборок, багатошарові варіанти з декількома спідницями, що заходять одна на іншу і подібні варіанти, адже в 2020 році вони будуть актуальні як ніколи. Особливо романтично виглядають сукні з відкритими плечима в поєднанні з воланами і оборками. При цьому вони можуть бути присутніми як на верхній частині сукні, так і на спідниці. Якщо у вас фігура з вузькими плечима, але пишними стегнами, прикрасьте воланом плечі і груди. Якщо все навпаки, і потрібно підкреслити вузькі стегна, вибирайте багатошарові розкльошені фасони з закладеними складками і воланами на спідниці.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button