Суспільство

Молодь Коропської громади поринула у дев’яності (Фото)

Минулої неділі команда нашої Молодіжної ради на запрошення Корюківського молодіжного центру вперше відвідала інтелектуальний захід QUIZ (Квіз) «Назад в 90-ті». Відбувся захід у туристично-готельному комплексі «Бреч» поблизу Корюківки.

На тематичну вікторину з’їхалося 19 команд із усієї  України. У нашій команді було 11 знавців

Квіз – це інтелектуальна гра в раундах. Конкретно ця гра стосувалася тематики 90-х – запитання були про фільми, музику тих часів тощо. До того ж, учасники були тематично одягнені.

Хто поїхав – задоволений на повну! Щиро ділиться враженнями Світлана Очкур, соціальний педагог Коропської школи і учасниця Молодіжної ради:

− Я особисто дуже люблю подорожувати і отримувати нові враження та позитивні емоції, заводити нові знайомства. І ось мені випала нагода відвідати «Бреч» разом з нашою Молодіжною радою, та ще й взяти участь у креативному конкурсі «Квіз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Чернігівщині жінка створює шедеври оригамі (Фото)

Враження дійсно незабутні. Особливо драйвовою була тематика заходу «90-ті». Як тільки класно всі виглядали: костюми, кльошні штани, світерки типу 90-х років, аксесуари, зачіски, яскравий макіяж у дівчат, брутальні хлопці у продовгуватих окулярах, цепочках, спортивних штанях.

Це все треба було бачити самому, бо що ж тут скажеш – поринули в недалеке минуле, але таке рідне. Багато хто згадав смак дитинства в жуйці «Турбо», свої шкільні чи студентські роки під музику «Нірвани», «Бі-2», «Ненсі»… Опинилися разом з рідними за сімейним столом чи переглядом телепередачі «Що? Де? Коли?» або«Маски-Шоу».

Я щиро вдячна всім, хто організував цей конкурс і взяв участь, а також нашому голові громади за допомогу в доїзді.

Учасниця заходу і радниця Молодіжної ради, завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Оксана Нестеренко теж розповідає, що було дуже цікаво й весело:

− Дякую нашій команді, окрема вдячність юній частині Молодіжної ради…. Дякую інтелектуалам, без яких можна було й не їхати: Світлана Очкур, Максим Титаренко, Юрій Тарасенко, Юрій Євтушенко. Ще окремо хочу подякувати селищному голові Володимиру Миколайовичу, завдяки йому відбувся якісний трансфер.

І запрошую молодь долучатися до заходів Молодіжної ради, разом робитимемо цікаве дозвілля.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button