Суспільство

Название: Moneyveo вручила подарунки силовикам-учасникам футбольного чемпіонату

З 14 по 24 серпня в Чернігові пройшли футбольні змагання серед силових структур. Переможців нагородила Moneyveo. Раніше фінтех-компанія вже вручала подарунки українським військовим: плотери, комутатори та іншу спецтехніку.

Змагання з футболу пройшли на спортивній базі Оперативного командування “Північ”. В іграх взялиучасть 12 команд з ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Національної поліції і профільних навчальних закладів.

Фінал відбувся 24 серпня— у День Незалежності України.Переможців нагородив грамотами командувач ОК “Північ” генерал-майор Валерій Залужний. Moneyveo вручила командам брендовані подарунки.

АИ

“Мета цього чемпіонату – не стільки визначити переможця, скільки згуртуватися. В умовах гібридної війни дуже важлива злагоджена і скоординована робота всіх силових структур, почуття плеча та взаємовиручки. Такі змагання дуже сприяють цьому”, –підкреслив представник Moneyveo Андрій Ігнатов.

Moneyveo соціально відповідальна компанія, яка не перший рік допомагає українським військовим. Компанія надає системну допомогу Оперативному командуванню “Північ” і його структурним підрозділам. З регіональним розвідувальним центром “Північ” компанія уклала меморандум про співпрацю.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button