Суспільство

Морський колаген – один із засобів покращення краси та здоров’я тіла

Для покращення краси та здоров’я тіла з часом було розроблено багато ліків та способів. Шкіра людини вимагає також певного догляду. А тому є багато засобів догляду саме за нею. Наприклад, різноманітні протеїни (тобто, білки). До таких білків відносять різні типи колагену, добуті певними способами. Серед них є так званий морський колаген. Морський колаген купити можна у відповідних спеціалізованих магазинах, також до нього продаються різноманітні біологічно активні добавки (так звані БАДи).

Хімічний склад морського колагену

Перш за все варто відмітити, що морський колаген – це продукт, що добувають з морських тварин. І перш за все це шкіра та луска риби. І причина тут проста: морський протеїн найкраще суміщається з людським і найбільш схожий на людський по структурі. І є в морському колагені кілька складових. Серед них – такі:

  • Гліцин. Він покращує функціонування центральної нервової системи. Також у його властивості входить покращення роботи мозку.
  • Гідроксипролін. Він допомагає колагену зберегти стійкість та стабільність. Ще він не дозволяє колагену розпастися завчасно.
  • Пролін. Це стимулятор. Він покращує надходження енергії. Окрім того, він допомагає зробити опорно-руховий апарат більш міцним.

У додаток до цього морський колаген стимулює організм на створення аналогічного власного білка. Починається хімічний процес, під час якого беруть участь мінерали з вітамінами. Вони формують міцну структуру, котра йде на користь організму.

Функції морського колагену в організмі людини

Морський колаген відповідає за багато функцій організму. Без нього буде важко тим, у кого вже відчувається старіння шкіри та щось подібне. Серед основних функцій морського колагену є такі:

  • Відбудова структури багатьох елементів людського організму. Серед них є шкіра, хрящі, внутрішні органи тощо. Відбудовує ще зв’язки.
  • Покращення обміну речовин. Перш за все стимулюється водно-сольовий обмін.
  • У міжклітковому матриксі покращуються та зміцнюються зв’язки.
  • Покращення роботи на клітинному рівні. Всередині клітин відбувається зміцнення багатьох елементів.
  • Еластичність шкіри покращується. Окрім того шкіра підтримується в тонусі.
  • Певна допомога при виведенні шкідливих речовин з організму.
  • Зміцнення судин. Зміцнюються їхні стінки, покращується еластичність.

Отже морський колаген – це білок, котрий є невід’ємною частиною лікування шкіри. Він відновлюватиме її та зміцнюватиме.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button