Суспільство

На Чернігівщині активно перевіряють перевізників

Аби навести лад серед перевізників, очільник Чернігівської облдержадміністрації дав доручення робочій групі провести повну перевірку документів власників громадського транспорту.

«Наразі триває комплексна перевірка дозволів і необхідних договорів на перевезення пасажирів. На початку березня проведемо засідання міжвідомчої робочої групи з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень на Чернігівщині й озвучимо результати перевірки. Наголошую, що моя особиста позиція і позиція як чиновника – нелегальних перевізників треба позбавляти ліцензій», – наголосив Олександр Мисник.

Нагадаємо, що минулого тижня Олександр Мисник уже порушував це питання і наголосив, що такі перевізники наражають на небезпеку життя та здоров’я пасажирів і підривають економіку області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два маршрути області з перевізниками. Ще сім — чекають

Тому в облдержадміністрації запланували певний перелік заходів щодо притягнення до відповідальності перевізників-нелегалів і надіслали звернення до міністра інфраструктури України В.Омеляна з проханням доручити Держслужбі з безпеки на транспорті провести позапланові перевірки найзлісніших порушників.

Ще статті по темі

Back to top button