Суспільство

На Чернігівщині чоловік відібрав сина у тещі

У селі Кобижча Бобровицького району рятувальників і поліцію на вихідних залучили до пошуків дитини 2017 року народження.

Із власних джерел ЧЕline стало відомо, що батько забрав свого сина з будинку тещі. На той момент жінка перебувала вдома у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік після словесного конфлікту забрав дитя і пішов у невідомому напрямку. Мати хлопчика на той час перебувала в іншому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ТРЦ Hollywood дитині відірвало палець

Згодом жінки написали заяву до поліції щодо викрадення малюка. Того ж дня чоловіка знайшли, а хлопчика повернули матері. За даним фактом проводиться перевірка.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Правільно зробив треба ще щоб тещі й жінці в глаз давще добрий чоловік а менти чого свого поганого носа в сімейні справи сунуть.

  2. Взагалі незрозуміла ситуація батько забрав своє дитя хто йому мав право перешкоджати коли дружина була невідомо де хто така теща внуку баба баба немає таких прав як батько вчому справа малюк впорядку батько нічого поганого незробив дитині з дружиною помиряться а поліція тут дочого ще з собакою бігали ніби дурні кращеб злочинців убивць ловили.

  3. Коментари писать каждый дурак сможет вы лучше на себя со стороны посмотрите умный гадости не напишет.

Back to top button