Суспільство

На Чернігівщині дитині, позбавленій батьківського піклування, купили квартиру (Фото)

У Любецькій громаді приділяють належну увагу турботі про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Підтвердженням цього є придбання житла ще одній особі, що має статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині водяться дикі коні (Фото)

«Вибирати власні квадратні метри дітям допомагають спеціалісти Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Любецької селищної ради разом із комісією міськвиконкому за місцем придбання житла, яка робить обстеження житлового приміщення, що планується придбати, та складає акт на предмет облаштування та придатності квартири для проживання. Потім над оформленням усіх питань працюють рієлтор, юрист ы нотаріус. Координує роботу фахівець соціальної роботи Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг». Після узгодження всіх процедур комісія при селищній раді на своєму засіданні дає дозвіл на перерахування коштів продавцеві», – зазначають у селищній раді.

Усі питання цього відповідального періоду успішно завершено для Дмитра Ященка, жителя Мохначівського старостинського округу. Нині вже жителя м. Славутича, адже саме там для нього придбали квартиру.

Дмитро став другою дитиною з громади, котра отримала ключі від власного житла, придбаного за кошти державної субвенції, виділеної в грудні минулого року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Любецька селищна рада

Ще статті по темі

Back to top button