Суспільство

На Чернігівщині готують «валентинки» для воїнів АТО (Фото)

Традиційно в День святого Валентина всі мають змогу висловити свої щирі почуття та освідчитися в коханні. Причому лагідні слова та сюрпризи приємно чути й отримувати всім, незалежно від віку і статі.

Тож напередодні свята в Прилуках у міській бібліотеці для дітей ім. Павла Білецького-Носенка відбулася акція з виготовлення «валентинок» для воїнів АТО.

Варто зауважити, що читачі та вихованці козацького куреня ім. Івана Сірка з натхненням виготовляли подарунки для наших захисників.

Кольоровим конвертом, зробленим у формі серця, діти нагадали, що захисників люблять і чекають вдома, а на власноруч створених листівках малі прилучани написали слова вітань.

Кожен із учасників отримав максимум задоволення від атмосфери, що панувала в творчій майстерні. Працівники бібліотеки допомагали дітям виготовляти святкові сувеніри, розуміючи, що цінність цих листівок полягає у тому, що вони виконані власноруч, із любов’ю, гарним настроєм і позитивними думками, а це те, чого так не вистачає українським захисникам.

За допомогою волонтерів до 14 лютого на схід України буде передано подарунки з часточками дитячої любові та солодощами.

Ще статті по темі

Back to top button