Суспільство

На Чернігівщині лісівники створюють затишні куточки для відпочинку (Фото)

Зони відпочинку у лісі – це окремий спеціальний проект лісівників. ДП «Городнянське лісове господарство» створило вже чимало таких майданчикыв. Найвідоміший – поміж Городнею та Політруднею поруч із міжнародною трасою. Це місце давно стало улюбленим для весільних поїздів, сюди залюбки заїжджають подорожуючі щоб відпочити, часто зупиняються команди мисливців, рибалок та грибників.

Не менш популярною є альтанки по дорозі на Гніздище, в березняку поблизу Травневого, між Моложавою та Тупичевом, а також у Невклі. Їх використовують як любителі лісу для перепочинку так і місцеві жителі для проведення сімейних свят та пікніків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівці з’явилася ще одна локація для відпочинку (Фото)

Нещодавно лісівники оновили ще одну зону відпочинку – в Староруднянському лісництві. На заміну старим спорудам тут побудували нові затишні альтанки, зручні столи з лавками, обладнали безпечне місце під вогнище.

Зони відпочинку створюються лісівниками для нас. Щоб кожен у лісі мав змогу зручно відпочити, сховатись від дощу, просто побути на природі. Проте, на жаль, не всі відвідувачі цих мальовничих майданчиків поводяться адекватно. Часто накидають сміття, трапляється, що й ламають споруди, палять лавки й огорожі. Певно, не варто звикати до такої поведінки, й принагідно припиняти подібні дії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Новини Городнянщини

Ще статті по темі

Back to top button