Суспільство

На Чернігівщині можна придбати страви за рецептами кроманьйонців

Страви за рецептами кроманьйонців на Чернігівщині – такий маркетинговий хід для розвитку свого бізнесу використав один із підприємців Понорницької громади, що на Чернігівщині, Денис Селянський разом із родиною.

А інакше й бути не може, адже неподалік знаходиться найвідоміша в Європі стоянка первісної людини – Мезинська. Багато і подій (наприклад, фестиваль «Мамонт-фест»), і закладів (музей археології ім. Куриленка тощо), а зараз і харчування так чи інакше пов’язані з цією унікальною пам’яткою. Тепер кілька кафе та магазинів у цій і сусідній, Сосницькій, громадах пропонують снеки та напівфабрикати з м’яса із зображенням на пакуванні доісторичних птахів і тварин. Так, м’ясо курки з кунжутом продається із зображенням на пакуванні птаха додо, який давно зник, пакування для виробів із яловичини «прикрашено» зображенням мамонта, зі свинини – страшного дикого вепра. Уся ця продукція пропонується під загальною назвою «Заврики» (похідне від «динозаврики»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книжка у твоєму телефоні: у Чернігові презентували новий проєкт від українських видавництв (Відео)

Дизайн пакувань – власне розроблення Д. Селянського. Не так давно товари від «Завриків» з’явилися і в Чернігові, в магазині «Червона калина» та на базі гуртово-роздрібної торгівлі на вул. Ріпкинській. Власник бізнесу планує розширювати виробництво та продаж власної продукції, її видів і за рахунок прибутку, і за рахунок грантових коштів, які вже отримав у межах державної програми «єРобота», та інших, на які планує подавати власні бізнес-плани.

Довідки за тел. 0638769978

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична, за матеріалами ФБ-групи «Понорницька громада туристична», фото – Денис Селянський

Ще статті по темі

Back to top button