Суспільство

На Чернігівщині нагородили поліцейського, який врятував дітей

На урочистостях до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міський голова Городні вручив дільничному офіцеру Городнянського відділення поліції відзнаку «За сміливість та незламність». Правоохоронець проявив мужність і героїзм під час порятунку вихованців місцевого дитсадку.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Нагадаємо, в серпні 2016 року в м. Городня Чернігівської області у вікно дитсадку застрибнув неадекватний молодик і почав трощити все на своєму шляху. Після цього взяв у заручники дітей з вихователями та батьками. Ніяких конкретних вимог не висував, а тільки погрожував розправою.gorodna_dim_2[1]

На щастя, в цей час крики з дитсадка почув дільничний офіцер поліції Дмитро Телегін, який проходив повз виховний заклад. Потрапивши всередину, Дмитро швидко оцінив ситуацію і розпочав переговори з неадекватним нападником та тримав його під контролем, доки не прибула слідчо-оперативна група. Завдяки чітким діям поліцейських ніхто з вихованців закладу не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чиновник врятував чоловіка, який лежав на трасі

Лиходієм виявився раніше судимий місцевий житель 1994 року народження, який на момент приїзду правоохоронців встиг розбити в приміщенні дитсадка три вікна, троє дверей та кілька дитячих стільчиків.

9 травня під час святкового концерту до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міський голова Городні Андрій Богдан вручив дільничному офіцеру поліції Дмитру Телегіну грамоту і відзнаку «За сміливість та незламність».  Присутні аплодували дільничному офіцеру, який своїм вчинком продемонстрував відданість гаслу «служити і допомагати».

Ще статті по темі

Back to top button