Суспільство

На Чернігівщині нове призначення

У понеділок, 4 червня, перший заступник голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Валерій Філончук представив колективу Управління ДАБІ в Чернігівській області нового керівника – Тетяну Андрєєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові новий начальник патрульної поліції

Валерій Філончук висловив сподівання, що новий керівник зможе ефективно налагодити роботу чернігівського Управління, що позначиться на містобудівних процесах у регіоні. Водночас важливим є підтримання комунікації та відкритої взаємодії з учасниками містобудування – місцевим самоврядуванням, інвесторами, забудовниками та громадськістю. Також відбулась зустріч першого заступника голови Держархбудінспекції Валерія Філончука та начальника Управління ДАБІ в Чернігівській області Тетяни Андрєєвої з головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем.

Під час зустрічі обговорено поточну містобудівну ситуацію в регіоні та першочергові заходи для її покращення. Акцентовано увагу на важливості об’єднання зусиль у протидії випадкам незаконного будівництва, а також у створенні сприятливого інвестиційного клімату та розвитку пріоритетних для області секторів будівництва. Визначено низку питань і завдань, над вирішенням яких працюватиме Управління ДАБІ на чолі з Тетяною Андрєєвою.

Ще статті по темі

Back to top button