Суспільство

На Чернігівщині обладнали ще два тимчасові об’їзди

На дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів на тимчасових об’їздах біля двох зруйнованих мостів влаштували тверде покриття. Проїзд став комфортнішим. Для цього використано матеріали від фрезерування, отримані в процесі ремонту дороги.

Про це повідомляє пресслужба САД.

Нагадаємо, у квітні для термінового відновлення проїзду дорогою Р-69 та доставки до Чернігівської області всіх необхідних вантажів були зведені дві тимчасові переправи біля підірваних під час бойових дій мостів. Тоді оперативно влаштували водопропускні труби, зробили земляний насип об’їзних шляхів і покриття зі щебенево-піщаної суміші. Надалі з травня вже проводили аварійні роботи з ремонту покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відновили рутинні щеплення дітей

Зараз, коли отримали в ході ремонту дороги дорожньо-будівельну вторсировину, з неї зробили покриття тимчасових об’їздів.

Наразі більшість робіт із покращення проїзду дорогою Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів виконана. Залишаються окремі ділянки, які ремонтуватимуть суцільним шаром асфальтобетону. Зважаючи на наявний транспортний потік і суттєве навантаження на дорогу, дорожники надалі стежать за її станом.

Нагадуємо, Р-69 нині – це «дорога життя» від Чернігова до Києва. Зараз це основний напрям, який поєднує обласний центр зі столицею України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button