Суспільство

На Чернігівщині очікується невеликий сніг, подекуди ожеледиця

До уваги водіїв! 7 грудня очікується невеликий сніг, подекуди ожеледиця

У Чернігівській області попереджає водіїв про зміну погодних умов, що може вплинути на обстановку на автошляхах. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг.

7 грудня по Чернігівській області очікується хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, удень невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10º морозу, вдень 0-5º морозу.

Нагадуємо про необхідність бути уважними й обережними на дорозі взимку. Вибирайте безпечну швидкість руху, відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках із крутим спуском і підйомом. На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами.

Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.Підрядні організації Служби автомобільних доріг у період зимового експлуатаційного утримання перебувають у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області. Насамперед заплановані виїзди на дороги міжнародного та національного значення, найбільш важливі транспортні маршрути.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює цілодобова гаряча лінія Укравтодору +38 067 400 60 80.

Ще статті по темі

Back to top button