Суспільство

На Чернігівщині очікується погіршення погодних умов

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області попереджає про погіршення погодних умов на території області.

Вже сьогодні ввечері очікується дощ з мокрим снігом, слабкий туман. Температура протягом доби – 5-7º тепла. На вечір очікується зниження температурних показників нижче нуля. Вночі 17 листопада – невеликі опади, місцями слабка ожеледь, температура від 2º морозу до 3º тепла. 

Такі погодні умови можуть спричинити утворення слизькості на покритті автомобільних доріг. 

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорогах. Водіям варто перелаштуватись з літнього на зимовий стиль керування автомобілем та завчасно підготувати транспортний засіб до їзди в холодну пору року (приміром, подбати про гуму з нормальними протекторами). Також слід обирати безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникати різких маневрів, тримати дистанцію з іншими транспортними засобами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині занепадає старовинний будинок із мезоніном (Фото)

Важливо перевірити гальмівну систему, роботу зовнішніх світлових приладів, стан склоочисників, а також функціональність системи обігріву та охолодження автомобіля.

Водіям фур рекомендується мати на осінньо-зимовий період ланцюги протиковзання, які слід використовувати для проїзду ділянок доріг з крутим підйомом та спуском.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах працює цілодобова гаряча лінія Агентства відновлення та розвитку інфраструктури за номером +38(067) 400-60-80.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням Служби відновлення та розвитку
інфраструктури у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button