Суспільство

Атрошенко хоче ввести акредитацію і лякає неугодних водометами

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко сьогодні, 12 вересня, на ранковій нараді висловив думку щодо необхідності впровадження акредитації в міській раді. Для кого саме – не уточнив. Можливо, для всіх чернігівців чи тільки для молоді, адже ця ідея виникла під час візиту молодих активістів на ранкову нараду.

Активісти хотіли відстояти створення молодіжної ради при міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко втік від молодіжної ради

«В демократичних країнах таких би водометами змили і все, і ніхто б не казав, що це не демократично», — резюмував міський голова.

Також мер назвав представників молоді людьми із специфічною психікою. І назвав їх прихід «актом, що має за мету послабити державу».

Ще статті по темі

11 коментарів

  1. Ох и чёрт этот мэр. гнать его сраной метлой пока непоздно!

  2. Ну деньги брали от этого барыги ! А теперь пожинайте ! Школы, садики , училища , а что завтра закроет))

  3. А что можно ожидать от человека, который состоял в партии регионов и 18 февраля 2014 драл руку вверх изо всех сил в Веховной Раде
    за диктаторские законы? Люди, как вы вообще могли голосовать за этого человека? Люди, ведь не меняются..

  4. =Активісти хотіли відстояти створення молодіжної ради при міській раді=
    Гнать активистов сраной метлой. А завтра придут пенсы и будуть «створюваты старческу раду пры миськради». Потом придут члены общества дрибных жуйных тварын, ассенизаторы, базарные торговцы и т.д. и т.п И все будут створюваты своё дерьмо пры миськради. Молодые, а уже работать не хотят. В буцегарню всех — за потуги к дармоедству.

Back to top button