Суспільство

На Чернігівщині перекрили дорогу (Фото)

Кілька десятків обурених жителів Височанської ОТГ сьогодні вранці перекрили дорогу в селі Велика Доч. Селяни вимагають ремонту доріг. За їхніми словами, дорогу тут ніколи не ремонтували. Ділянка від Сосниці до Великої Дочі перетворилися за останні десятиліття на суцільне урвище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині селяни перекрили дорогу

На місці акції присутні кілька екіпажів поліції. Мітингувальники запевняють, що це попереджувальна акція. Якщо їх не почують, вони перекриють дорогу на кілька днів. Нині рух тут заблоковано. Перекриття триватиме кілька годин.

Подробиці згодом у сюжеті.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Давно пора було перекрити,це не дорога, а напрямок. Яма на ямі.

  2. Ця дорога ніби після війни.Там пройти неможна нете що проїхати.А дітей в школу возити треба,після дощу взагалі на лодці треба…

  3. Зерновозы корпорации Дружба-нова ранней весной разбивают дорогу, особенно в селе Галайбино, где болотистая земля.и всем пофиг на большегрузов, списывают на снег, дождь.

  4. Почему-то молчат за состояние моста между Устьем и Сосницей, за подмытые рекой Десна опоры надо бить в набат.

  5. А причем простые водители легковушек которые следовали по своим делам,кто на работу,а кто в больницу.И что это за мирная акция если женщины призывали мужчин «ПЭРЭВАРАЧУЙТЭ МАШЫНЫ ЧОГО СТОИТЭ!» Это настоящий разбой на дороге! Здесь надо открывать уголовное дело за призыв к беспорядкам!

Back to top button