Суспільство

На Чернігівщині після бойових дій електропостачання відновили на 97%

У Чернігівській області після бойових дій електропостачання відновлено на 97%.

Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Офіс Президента Кирило Тимошенко.

“Чернігівська область активно відновлюється після бойових дій. Електропостачання відновлено на 97%. Вода є майже в усьому регіоні, крім Чернігова, де зруйновано три з п’яти водопровідних помпових станцій. Розміновані села Ягідне, Лукашівка, Нова Басань, Новий Биків та частково Чернігів”, – наголосив Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові розібрано завали на стадіоні ім. Гагаріна – Тимошенко

Він додав, що дорожники поступово розчищають трасу М01. Після запеклих боїв, тут було багато спаленої техніки окупанта, уламків від снарядів. Наразі вже очищено 25 кілометрів.

“Усього за час бойових дій у Чернігівській області було пошкоджено понад 600 км доріг та зруйновано 20 мостів. Трьома з них відновлено тимчасовий проїзд”, – додав Тимошенко.

Говорячи про дорожну інфраструктуру в інших областях, він додав, зокрема, що на півночі Житомирської області, замість зруйнованих окупантами мостів, створено три тимчасові переправи. Два мости через річку Ірша у місті Малин, та ще один через річку Грезля – між селами Народицької громади, для доставки продуктів, ліків та гуманітарної допомоги до звільнених населених пунктів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: УНН

Ще статті по темі

Back to top button