Суспільство

На Чернігівщині поліцейські знайшли зниклу 5-річну дівчинку

У ніч на 30 червня загубилися 5-річна дівчинка на Куликівщині. Особовий склад територіальних відділень поліції був піднятий по тривозі, до пошуків долучилися родичі та місцеве населення.

Пізно увечері 29 червня по допомогу до поліції звернулася жителька села Бакланова Муравейка і повідомила про зникнення п’ятирічної доньки. Доки мама була на кухні, дитина вийшла з домівки й пішла у невідомому напрямку.

За словами начальника Куликівського відділення поліції Максима Бібіка, особовий склад було піднятого по тривозі, до пошуків підключилися три наряди патрульних, небайдужі селяни та місцеві активісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох підлітків, що заблукали в лісі, знайшли

Пошукові групи ретельно прочісували навколишні зарості і лісопосадки, поступово просуваючись до озера в півкілометрі від дому зниклої дівчинки. Особлива увага була приділена обстеженню прибережної території водоймища. Близько першої ночі поліцейські почули у воді дитячий плач. Дівчинку витяг з болотяного мулу сусід, бо маленька самостійно вийти з багнюки не могла.

Наразі життю й здоров’ю дитини нічого не загрожує, мама від щирого серця подякувала поліції й односельцям, які розшукали її донечку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button