Суспільство

На Чернігівщині понад 400 безробітних залучено до «Армії відновлення»

У межах урядової ініціативи «Армія відновлення» на Чернігівщині більше як 400 безробітних залучено до суспільно корисних робіт. Віднедавна їх перелік поповнився ще одним видом – плетіння маскувальних сіток для потреб військових. Таким чином, 12 безробітних жінок на Бахмаччині долучилися до праці на Перемогу.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернігівського обласного центру зайнятості.

На сьогодні рішення про організацію суспільно корисних робіт ухвалені у 20 територіальних громадах області. Безробітні зводять фортифікаційні та захисні споруди, приводять у належний стан об’єкти цивільного захисту населення, розчищають від чагарників придорожні смуги поблизу блокпостів, підстанцій електромереж, заготовляють дрова до опалювального сезону, здійснюють вантажно-розвантажувальні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Молодь! Армія! Країна!»: у Чернігові відзначили переможців обласного конкурсу патріотичних відеороликів

На період участі у суспільно корисних роботах з ними укладається строковий трудовий договір, оплата праці гарантована на рівні мінімальної заробітної плати.

Бажаєте і ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до центру зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button