Суспільство (відео)

«Молодь! Армія! Країна!»: у Чернігові відзначили переможців обласного конкурсу патріотичних відеороликів (Відео)

«Молодь! Армія! Країна!» Чернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки відзначив переможців другого обласного конкурсу аматорських відеороликів, присвяченого Дню Збройних Сил України. Його проводили з 19 вересня по 27 листопада 2022 року. Цьогоріч до участі в конкурсі долучилися приблизно 2 000 дітей, які створили понад 160 патріотичних роликів.

«Минулого року ми були в стані мирного часу, але сплеск патріотичного виховання навіть під час мирного часу теж був великий. Зараз, коли ми продовжили цю традицію під час дії воєнного стану, то учасників ще побільшало. Це була дружня боротьба і змагання. 

Понад 160 роликів надійшло на нашу адресу, вони були опубліковані в соцмережі Фейсбук, кожен мав змогу все переглянути, порівняти та проголосувати. І шляхом відкритого голосування було обрано переможців. Ви сьогодні тут, у цьому залі, і я дякую вам за цю колосальну працю, тому що за вами майбутнє. І ми вкотре для всього світу підкреслюємо та наголошуємо, що Перемога буде за нами. Ми віримо у Збройні Сили України!»,- Олег Гончарук, військовий комісар Чернігівського обласного ТЦК та СП.

Конкурсанти змагалися між собою у трьох номінаціях: 1. «З Україною в серці!»; 2. «Армія з народом! Народ зі своїм військом!»; 3. «Вірю в ЗСУ – наближаю Перемогу!». Привітати переможців завітали і почесні гості, зокрема Командувач ОК «Північ», генерал-майор Віктор Ніколюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подаруй дитині свято: благодійний марафон подарунків у Чернігові (Відео)

«6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України. Збройних Сил, які створені в незалежній державі, які на сьогодні вже протягом тривалого періоду захищають незалежність нашої держави. Збройних Сил, які сформовані саме з українського народу, які сьогодні мають довіру нашого народу. І саме цей захід із визначення та нагородження переможців є основною запорукою успіху. Саме діти, які створили ці ролики, є підґрунтям та основою наших подальших дій, з вірою у нашу Перемогу і що разом ми переможемо»,- Віктор Ніколюк, Командувач ОК «Північ», генерал-майор. 

Олександра Єресько посіла перше місце в номінації «З Україною в серці!». Вона розповідає, що про конкурс дізналася від вчительки. 

«Мене надихнуло те, що на даний період часу, я вважаю, один із найважливіших обов’язків усіх громадян України — це підтримка наших військових, маю надію, це був один із прикладів. 

Зі зйомками мені допомагали мої однокласники, також у цьому брали участь і діти, які навчаються на рік менше від нас. Вони мені допомагали монтувати відео, також вони і знімалися в ньому. Я дуже вдячна їм»,- Олександра Єресько, учениця Ніжинської гімназії №1

Усі переможці отримали смачні та корисні подарунки, серед яких такі важливі у наш час павербанки та інші технологічні гаджети. А також для подальшої патріотичної мотивації — цікаву літературу, серед якої була і книжка «Нескорена Чернігівщина», видана за участі колективу ЧЕЛАЙН.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко 

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button