Суспільство

На Чернігівщині працюють над створенням партійних соціальних проектів

*Актуально

Представники партії «Наш край» у Новгород-Сіверському працюють над розбудовою партійної структури, зокрема над активізацією діяльності первинних партійних осередків.

Як повідомив голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика, приблизно 30 активістів «Нашого краю» в Новгород-Сіверському районі стали учасниками тренінгу «Організація роботи партійного осередку».

Під час зустрічі учасники ознайомилися з особливостями налагодження контактів із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у міжвиборчий період, шляхами вирішення нагальних проблем життєдіяльності своєї громади. Особлива увага приділялася залученню жителів громад до соціальних проектів партії.

«У громадах Чернігівщини ми маємо досвід реалізації низки соціальних партійних проектів, спрямованих на розвиток спорту й організацію дозвілля в населених пунктах, покращення благоустрою тощо. Переконаний, що такі заходи ми проведемо спільно і в Новгород-Сіверському та селах району», – наголосив Юрій Музика.

Керівник Новгород-Сіверського партійного осередку Віра Бондаренко подякувала за проведення семінару і висловила впевненість, що завдяки спільним зусиллям робота представників партії активізується.

35415855_788503981357474_8045926015584698368_n

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button