Суспільство

На Чернігівщині приводять до ладу території водного господарства (Фото)

Літня пора – найкращий час для проведення міжрайонними управліннями водного господарства робіт із догляду за меліоративними системами, річками, гідротехнічними спорудами.

Працівники Борзнянського МУВГ проводять доглядові роботи з очищення від наносів і рослинності залізобетонних плит кріплення Магістрального каналу о/с «Доч-Гали». Зокрема від початку липня очищено 210 м каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентовано онлайн-карту забрудненості річок в Україні

Спеціалістами Куликівської експлуатаційної дільниці №3 Чернігівського МУВГ у липні виконуються роботи з обкошування берегів та укосів каналів меліоративних систем. Зокрема обкошено ручним способом 3 км скидного каналу осушувальної системи «Млинок». Побілено та промарковано гідротехнічну споруду на ньому.

Корюківським МУВГ, крім доглядових робіт, виконуються роботи з ремонту та покращення технічного та естетичного стану об’єктів інформаційно-маркерного забезпечення меліоративних систем зони діяльності управління. Так, від початку року було оновлено 1 стелу, 9 водоохоронних знаків і встановлено 2 нові водоохоронні знаки.

На цьому робота не припиняється і буде проводитися, згідно з планом ремонтно-доглядових робіт.

Джерело: Деснянське басейнове управління водних ресурсів

Ще статті по темі

Back to top button