Суспільство

Збірна Чернігова з дворового футболу відправилася на всеукраїнський турнір у столицю

*Актуально

Юнацька збірна Чернігова візьме участь у Всеукраїнському турнірі з дворового футболу, що проводитиметься у Києві з 26 до 28 травня. Про це повідомив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край», президент Чернігівської міської асоціації дворового футболу Богдан Ткаченко.

За його інформацією, під час останнього тренування перед змаганнями, тренер і партнери команди дали гравцям поради й настанови, поділилися досвідом, видали форму, визначили склад команди та обговорили тактику гри чернігівської збірної.

«Впевнений, що хлопці гідно представлятимуть наше славне футбольне місто серед найсильніших команд України. Бажаємо юним футболістам вдалого виступу і гарних футбольних емоцій! Дякую всім, хто допоміг організувати нашу поїздку», — написав Богдан Ткаченко на своїй сторінці у мережі Facebook.

Крім того, він повідомив, що до Міжнародного дня захисту дітей Чернігівська міська асоціація дворового футболу разом з Благодійним фондом Валерія Давиденка «НАШ КРАЙ» упродовж 10 тижнів (з 27.05 до 22.07) даруватиме дітям, які відвідають найцікавіші матчі з дворового футболу солодкі подарунки — згущене молоко!

«Приходьте разом з дітьми, залучайте їх до спорту та вболівайте за улюблені команди!», — закликав депутат міської ради від партії «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button